Το τεχνικό τμήμα ήταν πάντοτε από τα πιο δυνατά σημεία του καταστήματος. Στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Θησέως 11 βρίσκεται το τεχνικό μας τμήμα το οποίο εξειδικεύεται στην επισκευή και επίλυση προβλημάτων σε ρολόγια όλων των τύπων και από όλες τις μάρκες, σύγχρονα και παλαιά, από ανδρικά και γυναικεία ρολόγια χειρός, τσέπης, τοίχου, κούκους, ως και πολύπλοκα μηχανικά ρολόγια.

Οι επισκευές πραγματοποιούνται προσωπικά από τον Κωνσταντίνο Λουκόπουλο ο οποίος αριθμεί σαράντα χρόνια εμπειρίας καθιστώντας ως τον κορυφαίο τεχνίτη μηχανικών ρολογιών χειρός και τσέπης στην Ελλάδα. Το τεχνικό μας τμήμα συμπληρώνεται από την παρουσία τριών ακόμα ωρολογοτεχνιτών που με τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους είναι σε θέση να αναλάβουν κάθε εργασία σε σχέση με το ρολόι όπως, αλλαγή μηχανής ή service σε όλες τις μάρκες ρολογιών, μικροεπισκευές, γυάλισμα κάσας και μπρασελέ,στεγανοποιήσεις, αλλαγή κρυστάλλου κ.α. Η  ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών επισφραγίζεται από την Εγγύηση Service διάρκειας ενός έτους.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Το τεχνικό μας τμήμα είναι πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει  και να σας ενημεμερώσει σε οτιδήποτε αφορά την επισκευή σας, καθώς και για την ακριβή παραλαβή του ωρολογίου σας όπως και την παράδοση.

Αναλυτική ενημέρωση για την παραλαβή - παράδοση καθώς και για την εξέλιξη της επισκευής θα έχετε μέσω e-mail.

Παραλαβή & Παράδοση της επισκευή σας

Αναλυτικά :

~ Για παραλαβή και παράδοση εντός Αττικής είναι εντελώς Δωρεάν 

~ Για παραλαβή και παράδοση εκτός Αττικής είναι με δική σας χρέωση για την παραλαβή και εντελώς Δωρεάν η παράδοση στο χώρο σας.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ SERVICE : Θησέως 11, Σύνταγμα

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  :  210-3250582    Δευτέρα - Παρασκευή 08.00 - 17.00 & Σάββατο 09.00 - 15.00

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  :  210-3639560    Δευτέρα - Παρασκευή 09.30 - 20.30 & Σάββατο 09.30 - 15.30

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ SERVICE : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ