OΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το κατάστημα Alessandro  είναι ιδιοκτησία του Αλέξανδρου Λουκόπουλου και εδρεύει στη Βουκουρεστίου 36 Κολωνάκι - Αθήναμε ΑΦΜ 102928046  ΔΟΥ Δ’ Αθηνών.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το roloi-alessandro εφαρμόζει επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

 

 ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα η μεταφορά των προιόντων θα γίνεται από συνεργαζόμενη την εταιρία Γενική ταχυδρομική και είναι εντελώς δωρεάν. Για αποστολές σε χώρες εντός και εκτός της Ευρωπαικής Ένωσης είναι 10,00 ευρώ.

Αν σε περίπτωση απρόσμενων συνθηκών όπως  πχ. απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες, τέλος αποθεμάτων αποθήκης των προιόντων  ή παράταση του χρόνου παράδοσης, θα σας ενημερώνουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας.  

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μία αγορά από το κατάστημα μας, www.roloi-alessandro.gr, σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής.

  1.  Με αντικαταβολή

Πληρωμή με την  παράδοση του προιόντος στο χώρο σας από την ταχυμεταφορική εταιρία.

  1.  Με τραπεζική κατάθεση στους λογαριασμούς

EUROBANK    0026.0021.64.0200817355  ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

  1. . Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας
    Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα EUROBANKEFG, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

    Με τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, ο πελάτης μεταφέρεται αυτόματα σε secureserver (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας EUROBANK. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, ElectronVISA, MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια.

    Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσατε

1. Σε περίπτωση που έχει σταλθεί διαφορετικό προιόν από αυτό που παραγγέλθηκε.

2. Σε περίπτωση που δεν τηρήθηκαν οι ημερομηνίες παράδοσης

3. Σε περίπτωση που το προιόν είναι ελαττωματικό.

    Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν τα προιόντα που θέλετε να επιστρέψετε να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσατε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο info@roloi-alessandro.gr ή τηλεφωνικά στο 210-3639560. Σε περίπτωση επιστροφής προιόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προιόντα.

Το www.roloi-alessandro.gr διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές, να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προυποθέσεις των συναλλαγών. Όπως επίσης αναλαμβάνει και την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

 

Ισχύον Δίκαιο

Oλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του roloi-alessandro διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.