ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο Κωνσταντίνος Λουκόπουλος  ασκεί το επάγγελμα του ωρολογοποιού-χρυσοχόου από το έτος 1973. Το έτος 1973 δημιούργησε το πρώτο δικό του κατάστημα με κύρια ασχολία την επισκευή ωρολογίων και την επιδιόρθωση κοσμημάτων. Με δεδομένη την ανάγκη και την ηθική υποχρέωσή του για πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών, τον Αύγουστο του 2006 έθεσε σε λειτουργία το κατάστημά του, επί της οδού Βουκουρεστίου 36 στο Κολωνάκι. Τότε, επισημοποιήθηκε και η είσοδος στην εν λόγω επιχείρηση του υιού του, Αλέξανδρου Λουκόπουλου, ο οποίος ανέλαβε τον τομέα της εμπορίας ωρολογίων, κοσμημάτων και πολύτιμων λίθων. 

Η εντιμότητα στις εμπορικές συναλλαγές των ιδρυτών της επιχείρησης, η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός τους, τους καθιέρωσαν  πατέρα και υιό, στο συγκεκριμένο χώρο ως τεχνίτη και έμπορο αντιστοίχως, κατέστησαν δε την εν λόγω επιχείρηση σε μία από τις πιο «ισχυρές» και υπολογίσιμες σε κύρος επιχειρήσεις στον τομέα λιανικής πώλησης, όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. 
Μετά από μια επιτυχημένη πορεία 38 ετών, ξεκινούμε φιλόδοξα τη δημιουργία ενός ακόμη καταστήματος μέσω αυτής της ιστοσελίδας, όπου με γνώμονα το καλό γούστο και την πολυετή πείρα μας, σας διαθέτουμε επώνυμα ωρολόγια υψηλής ποιότητας, τεχνολογίας και αισθητικής σε ανταγωνιστικές τιμές, αλλά και πολλά άλλα, περισσότερο εμπορικά και οικονομικότερα. 
Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και την προτίμησή σας και να σας εξυπηρετούμε πάντα με τον καλύτερο τρόπο είτε μέσω των δικτυακών σας παραγγελιών, είτε επισκεπτόμενοι το κατάστημά μας επί της οδού Βουκουρεστίου 36 στο Κολωνάκι.


Είμαστε στη διάθεσή σας. 
 
Με εκτίμηση       
Κωνσταντίνος  & Αλέξανδρος  Λουκόπουλος