ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μία αγορά από το κατάστημα μας, www.roloi-alessandro.gr, σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής.

  1.  Με αντικαταβολή

Πληρωμή με την  παράδοση του προιόντος στο χώρο σας από την ταχυμεταφορική εταιρία.

  1.  Με τραπεζική κατάθεση στους λογαριασμούς

EUROBANK    0026.0021.64.0200817355  ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

  1. . Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας
    Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα EUROBANKEFG, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

    Με τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, ο πελάτης μεταφέρεται αυτόματα σε secureserver (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας EUROBANK. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, ElectronVISA, MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια.

    Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της.